Portada

  • Contacte

Ajuntament de Sabadell

Viure a Sabadell

Agenda 21

Agenda 21 Escolar de Sabadell Informa

Si no pots visualitzar de forma òptima la informació, clica aquí

Número 33. Abril 2014.

Sabadell acull la trobada catalana de joves "Tinguem Cura del Planeta".

Més de 140 joves i professorat d'arreu de Catalunya es trobaran per intercanviar les accions que estan duent a terme per transformar el seu entorn el proper 2 d'abril el Parc Central del Vallès. Han estat escollits com a delegats representants dels seus instituts participants en el projecte Tinguem Cura del Planeta , projecte mundial de conscienciació de la joventut sobre els reptes globals de la sostenibilitat.

[Tinguem Cura del Planeta.]

Els usuaris del Prelaboral del Vapor Llonch assessoren l'alumnat de l'escola Joan Maragall en la gestió de l'hort i coneixements de botànica.

El Servei Prelaboral del Vapor Llonch va realitzar un taller dirigit als nens/es de 4rt de primària de l’escola Joan Maragall. El Prelaboral és un dispositiu de capacitació laboral per a persones en tractament de salut mental que volen integrar-se al mercat de treball. L'activitat ajuda a reconèixer les fulles dels arbres del pati a traves de diferents jocs.El proper mes de maig es realitzarà una sessió en que es treballarà a l'hort amb l'alumnat de primària.

[Video Prelaboral]

L'ESDi i l'Ajuntament col.laboren en l'edició d'anuncis publicitaris de la mongeta del Ganxet.

Introduir la mongeta del ganxet i promocionar el seu consum entre el public jove, donar a conèixer les seves propietats organolèptiques eren els reptes plantejats a alumnat de l'ESDi per publicitar aquest producte amb marca DOP. En total, una desena d’alumnes de segon curs han competit entre ells creant quatre anuncis audiovisuals per mostrar la mongeta des d'un prisma completament diferent.

[Més informació]

Els agents rurals ofereixen xerrades als centres educatius sobre la seva tasca.

El Cos d'Agents Rurals de la Generalitat de Catalunya ofereix a tots els centres educatius un seguit de xerrades informatives: INF i CI - els Agents Rurals i els animals; CM i CS - Agents Rurals. Conèixer ens ajuda a prevenir; i ESO - Els Agents Rurals. Una sortida professional per a la protecció dels medi natural.

[Més informació]

SOSPeix. Quin peix mengem? Guia per fomentar el consum responsable de peix i marisc.

SOSpeix és una campanya que té per objectiu sensibilitzar i informar la ciutadania sobre l'amenaça que pesa sobre els mars i oceans, i promoure el consum responsable de peix i marisc com a eina per prevenir la sobrepesca i explotació dels mars. Cada sessió té com a objectiu proposar solucions als problemes que pateixen els mars i oceans, alhora, fomentarà hàbits de consum saludables i ecològics. El recurs va dirigit a alumnat del cicle de primària (de 6 a 10 anys) i proposa un seguit d'activitats per a dur a terme a l'aula, amb les famílies i al menjador escolar.
[Campanya SOSPeix]

CONCURS CARTELLS.
Juny 2013. Guanyadora: Janina Alsina, Escola Nostra Llar.

CONCURS ESLOGANS.
Juny 2013. Guanyadora: Laura Zulet, Escola J.Blume.

ACTE 10È ANIVERSARI.
7 Novembre 2013.

REVISTA DIGITAL 10È ANIVERSARI.

EXPOSICIO A21E.
26 març - 11 abril 2014.

INTERCANVI EXPERIÈNCIES.
7 Maig 2014.


AGENDA


02.04. Trobada Catalana Tinguem Cura Planeta.+

03-04.04 Sabadell Smart Congress.+

11.04. Fi Exposició Escoles i Sostenibilitat.+

© 2012 Ajuntament de Sabadell | Condicions d'ús | Copyright | Política de privacitat