Portada

  • Contacte

Ajuntament de Sabadell

Viure a Sabadell

Agenda 21

Agenda 21 Escolar de Sabadell Informa

Si no pots visualitzar de forma ˛ptima la informaciˇ, clica aquÝ

N˙mero 32. Marš 2014.

"Escoles i Sostenibilitat" - exposiciˇ de treballs dels centres d'Agenda 21 Escolar del 26 de marš a l'11 d'abril.

En el marc del 10Ŕ aniversari del programa Agenda 21 Escolar, s'exposarÓ a l'Espai 2 del Casal Pere Quart materials, recursos i resultats aportats pels centres adherits del treball d'alumnat en temes de sostenibilitat.
La inauguraciˇ de l'exposiciˇ serÓ el dia 26 de marš a les 17,30hores, hi esteu tots convidats, aixÝ com a visitar l'exposiciˇ amb l'alumnat i famÝlies.
[Informaciˇ exposiciˇ]

L'Escola SallarŔs i Pla implanta aules TIC de baix cost i alt rendiment energŔtic, en codi lliure.

Des de fa anys, l'Escola SallarŔs i Pla s'ha preocupat com fer arribar les noves tecnologies als nostres alumnes de la manera mÚs econ˛mica i mÚs sostenible. Amb l'ajuda d'una placa Rapsberry,
petita computadora d'un preu molt redu´t, hem instal.lat una aula de baix cost i d'un consum ˛ptim(161W), alimentada amb un carregador de m˛bil. El rendiment com a terminal, dins d'un entorn Linux Ús molt recomanable.

[MÚs informaciˇ]

La Generalitat publica recursos actualitzats sobre Hort Escolar.

El Servei d'Educaciˇ Ambiental de la Generalitat de Catalunya ha publicat una actualitzaciˇ de recursos pedag˛gics sobre l'Hort escolar i jardineria. Sota sis apartats, es presenten diverses eines i recursos per tots els nivells educatius: eines; jardÝ sostenible, compostate, millora del pati escolar, hort ecol˛gic, entre d'altres.

[MÚs informaciˇ]

Cada catalÓ malbarata 101 quilos de menjar de forma anual.

L'Any 2013 ha estat un any prolÝfic en iniciatives contra el malbaratament alimentari. Projectes com "Malbarates o aprofites?" o el bloc especialitzat "De menjar no en llencem ni mica" o d'altres blocs amb mÚs traject˛ria com ara "Ets el que menges" han posat sobre la taula una problemÓtica de molt interŔs per ser treballada a l'Ómbit educatiu i familiar.

[De menjar no en llencem ni mica]
[Ets el que menges]

Catalunya redueix mÚs del 50% de bosses de plÓstic dĺun sol ˙s des del 2009.

El 'Pacte per la Bossa' ha desencadenat un canvi de model de consum de bosses a tot lĺEstat, i ha situat Catalunya per sota de la mitjana de consum europea, que el 2010 era de 198 bosses per habitant i any. El consum anual de cada catalÓ ha passat de 327 bosses a 156, generant 1 kg de plÓstic per habitant, mentre que fa 5 anys n'eren 2,6 kg. Diferents Comunitats Aut˛nomes han comenšat a aplicar iniciatives similars, propiciant un canvi de model de consum de bosses de plÓstic a tot l'Estat.
[Estudi bosses consum Catalunya]

CONCURS CARTELLS.
Juny 2013. Guanyadora: Janina Alsina, Escola Nostra Llar.

CONCURS ESLOGANS.
Juny 2013. Guanyadora: Laura Zulet, Escola J.Blume.

ACTE 10╚ ANIVERSARI. 7 Novembre 2013.

REVISTA DIGITAL 10╚ ANIVERSARI.

EXPOSICIO A21E.
26 marš - 11 abril 2014.

INTERCANVI EXPERI╚NCIES.
7 Maig 2014.


AGENDA05.03. Dia Eficiencia EnergÚtica. +

15.03. 15Ŕ aniversari Escoles Verdes. +

26.03. Inauguraciˇ Exposiciˇ A21. +

© 2012 Ajuntament de Sabadell | Condicions d'ús | Copyright | Política de privacitat