Portada

  • Contacte

Ajuntament de Sabadell

Viure a Sabadell

Agenda 21

Agenda 21 Escolar de Sabadell Informa

Si no pots visualitzar de forma ˛ptima la informaciˇ, clica aquÝ

N˙mero 31. Febrer 2014.

L'Agenda 21 Escolar exposarÓ a la ciutadania "recursos i materials sostenibles" amb motiu del seu 10Ŕ aniversari .

L'exposiciˇ del 10Ŕ aniversari de l'Agenda 21 Escolar tindrÓ lloc al Casal Pere Quart, des del 22 de marš a l'11 d'abril. Es mostraran treballs, materials i recursos aportats pels mÚs de 60 centres que han participat del programa. S'obre un termini per inscriure's i especificar el tipus de material aportat fins l'1 de marš de 2014.

[Inscripciˇ Exposiciˇ Agenda 21 Escolar]

El Museu Blau ofereix visites gratu´tes per tots els centers d'Agenda 21 Escolar.

Tots els centres educatius de l'Agenda 21 Escolar de Sabadell tindran visita gratu´ta al Museu Blau de Barcelona. Ocupa 9.000 m2 i compta amb l'exposiciˇ de referŔncia źPlaneta Vida╗, exposicions temporals, la Mediateca, el Niu de CiŔncia per a infants de 0-6 anys, etc. S'haurÓ de fer la reserva per telŔfon 93 256 22 20 (de dilluns a divendres de 10 a 13h) o bÚ per correu electr˛nic activmuseuciencies@bcn.cat. Quan facin la reserva hauran d'especificar que formen part de la XESC .
[Museu Blau]

Planificada la jornada "El Mercat de les Idees" per intercanviar experiŔncies el 7 de maig.


La jornada titolada "El Mercat de les Idees" tancarÓ el programa d'actes del 10Ŕ aniversari. TindrÓ lloc el dia 7 de maig, a les 17,30hores al Casal Pere Quart. Un format innovador i de rÓpida dinÓmica i execuciˇ permetrÓ un veritable "mercadeig" de les idees sostenibles entre els centres de l'Agenda 21 Escolar amb l'objectiu de dinamitzar treball en xarxa i col.laboraciˇ entre els participants.


S'ha presentat a Sant Cugat el llibre "Recull d'activitats per l'agroecologia escolar".

Aquesta publicaciˇ recull propostes, recursos, idees i experiŔncies educatives que s'han dut a terme en Sant Cugat sobre el treball en horts escolars i ecosistemes rurals del municipi. Les activitats han estat avaluades per un equip de recerca de la UAB, per tal de ser adaptades i implantades en altres territoris o en altres centres educatius.

[Recull activitats agroecologia escolar]

Formaciˇ en eines TIC per editar la revista digital del 10Ŕ aniversari.

La revista del 10Ŕ aniversari d'Agenda 21 Escolar camina amb un bon peu per tal de mostrar els treballs i projectes de mÚs de vint centres al maig de 2014. Sessions de formaciˇ especÝfica (15 gener, 19 de febrer, al CRP) permetran dotar als participants de les eines TICper muntar els articles en format de revista 2.0.

[Revista Agenda 21 Escolar]

CONCURS CARTELLS.
Juny 2013. Guanyadora: Janina Alsina, Escola Nostra Llar.

CONCURS ESLOGANS.
Juny 2013. Guanyadora: Laura Zulet, Escola J.Blume.

ACTE 10╚ ANIVERSARI. 7 Novembre 2013.

REVISTA DIGITAL 10╚ ANIVERSARI.
Propera reuniˇ - 19 febrer 2014.

EXPOSICIO A21E.
22 marš - 11 abril 2014.

INTERCANVI D'IDEES.
7 Maig 2014.


AGENDA26.01. Dia Internacional Educaciˇ Ambiental. +

19.02. Reuniˇ Revista 10Ŕ aniversari (CRP)+

1.03. Termini inscripciˇ exposiciˇ A21. +

Com sona la ciutat? El projecte Phonos apropa la sonoritat de les ciutats a l'alumnat de secundÓria.

El projecte cultural Phonos, que pretÚn promoure activitats relacionades amb la recerca en tecnologia musical va generar un mapa sonor del Delta del Llobregat.. Els estudiants es van apropar a la biodiversitat dels espais a travÚs dels seus sons i van fer ˙s de les tecnologies per enregistrar-los, editar-los i compartir-los a Freesound. Altre projecte interessant Ús el Sons de Barcelona. I Sabadell, com sonaria?

[Mapa sonor Delta de Llobregat]
[Sons de Barcelona]

© 2012 Ajuntament de Sabadell | Condicions d'ús | Copyright | Política de privacitat