Portada

  • Contacte

Ajuntament de Sabadell

Viure a Sabadell

Agenda 21

Agenda 21 Escolar de Sabadell Informa

Si no pots visualitzar de forma òptima la informació, clica aquí

Número 30. Gener 2014.

Es convoca un concurs estatal per premiar el millor hort escolar.

L'Associació Vida Sana i la Fundacion Triodos impulsaran un premi al millor projecte d'hort escolar ecològic per a escoles de tot el país. Es posarà especial èmfasi en aquells centres que a través d'un projecte d'hort escolar contribueixin a donar a conèixer als consumidors del futur el que és l'agricultura i l'alimentació ecològica. El període de presentació dels projectes serà fins al 15 de juliol de 2014.
[Premio Huerto Escolar Estatal]

Més de 440 centres participen als II Fòrums de la XESC - "L'Escola, transformadora del territori".

Quatre-centes trenta-vuit escoles han participat als tretze fòrums duts a terme per tot Catalunya entre el 16 d’octubre i el 10 desembre. Això ha representat que prop de set-cents professors i professores i més de mil dos-cents alumnes hagin pogut compartir les actuacions que estan realitzant al centre en el marc dels seus programes d'educació per a la sostenibilitat; i que hagin pogut reflexionar sobre els criteris que ha de tenir una bona actuació transformadora del territori i consensuar-los. Les escoles de Sabadell van participar del Fòrum de Sant Cugat amb els centres del Vallès Occidental.

[Fotos Fòrum XESC Vallès Occidental]

El concurs de contes "Conte contat, plat acabat!" premia contes sobre el desaprofitament alimentari amb un premi de 3000 EUR.

Enguany es convoca la novena edició del "Concurs de Contes Il·lustrats Consum" sota el lema "Conte contat, plat acabat!" amb l'objectiu de despertar el sentit crític dels consumidors més joves, sobre com es pot contribuir a reduir el desaprofitament alimentari. El primer premi de 3.000€ pot ser per al teu centre. El termini de presentació de treballs finalitza el 3 de març.
[Bases concurs]
[Biblioteca contes 8a edició - Aigua]

842 milions de persones passen gana al món...El teu punt de vista pot canviar-ho!


“Acaparar? No gràcies. El desafiament de la fam al món” és el lema del V Concurs de clipmetratges ‘El teu punt de vista pot canviar el món’, que organitza Mans Unides. Es tracta d’una iniciativa que et convida a prendre consciència d’una realitat absolutament injusta: a la Terra es produeix una quantitat de menjar suficient per poder alimentar tota la població que hi vivim, però... 842 milions de persones pateixen fam!

[Concurs escoles Mans Unides]

L'Agència Catalana de l'Aigua publica un joc interactiu amb experiments i fitxes per tot l'alumnat de primària.

El joc presenta un conjunt d'experiments i fitxes interactives que ajudaran a descobrir l'aigua a partir de 5 enfocaments diferents: el clima mediterrani, règim de pluges i la realitat d'altres climes, la necessitat d'aigua de les espècies i els ecosistemes, els usos de l'aigua, com es gestiona l'aigua com a recurs i què es pot fer per preservar-la. Adreçat a tots els cicles de primària, parrteix de preguntes com ara Ens bevem l'aigua del mar? Per què és dolenta la calç? L'aigua pot desaparèixer?.
[Joc digital - Laboratori d'Aigua]

CONCURS CARTELLS.
Juny 2013. Guanyadora: Janina Alsina, Escola Nostra Llar.

CONCURS ESLOGANS.
Juny 2013. Guanyadora: Laura Zulet, Escola J.Blume.

ACTE 10È ANIVERSARI. 7 Novembre 2013.

REVISTA DIGITAL 10È ANIVERSARI.
Propera reunió - 15 gener 2014.

EXPOSICIO A21E.
Abril 2014.

INTERCANVI EXPERIÈNCIES.
Abril 2014.


AGENDA15.01. Reunió Revista 10è aniversari (CRP)+

28.02. Termini videos Mans Unides. +

© 2012 Ajuntament de Sabadell | Condicions d'ús | Copyright | Política de privacitat