Portada

  • Contacte

Ajuntament de Sabadell

Viure a Sabadell

Agenda 21

Agenda 21 Escolar de Sabadell Informa

Si no pots visualitzar de forma òptima la informació, clica aquí

Número 29. Desembre 2013.

Sis centres educatius adherits al programa 50/50 estalvien el consum elèctric equivalent a 108 llars.

El programa 50/50 cerca l'estalvi energètic de les escoles a través de l'acció, millores en la gestió i en tasques de sensibilització energètica. Sis centres participants (Alcalde Marcet, Creu Alta, La Romànica; Nostra Llar; Roureda, Sant Julià) han estalviat un total de 361.029 kWh, respecte el curs anterior. Se'ls hi farà retorn en espècie per valor de 1.800 euros de forma proporcional. El consum estalviat equival a la electricitat consumida per 108 llars en un any.
[Programa 50/50]
[Tràmit ajuts en espècie 50/50]

S'oferiran noves activitats de pagament del Ciutat i Escola en sostenibilitat i energies renovables (Parc Central del Vallès)

S'ha obert la inscripció d'un total de vuit activitats (4 per primària i 4 per secundària) de temàtica sostenible vinculades al Parc Central del Vallès. Les activitats seran de pagament amb preus ajustats, i s'ofereixen de gener a juny de 2014. Destaquem "La ciutat on vius" i les activitats d'Energies Renovables i Eficiència Energètica vinculades al mateix Parc Central.

El Servei Prelaboral dóna suport a més de 20 centres, i continuarà la seva tasca fins al juliol de 2014.

El Servei Prelaboral finalitza la seva fase 5 d'actuació als centres educatius donant suport en tasques de manteniment d'horts i jardineria. El projecte tindrà continuïtat durant el primer semestre de 2014 (gener-juliol), amb una nova etapa.
La data límit per fer les peticions pel 2014 s'acaba el dia 20 de desembre.

Campanya socioeducativa amb material reciclat a 'Institut Ribot i Serra.


Amb motiu de tres campanyes internacionals, la Setmana de Prevenció de Residus, la Campanya de Drets dels Infants i el Dia contra la Violència de Gènere, l'Institut Ribot i Serrra ha dinamitzat una campanya comunicativa amb la utilització de múltiples materials reutilitzats. S'han creat/utilitazat diversos recursos educatius: una exposició plàstica, una cançó i videofòrums.

Es pot viure un Nadal Sostenible?

Entre el 24 de desembre i el 6 de gener toca oferir i rebre regals, buscar els millors ingredients al mercat i assistir --o resistir-- als sopars familiars i als d'empresa. El desembre, les famílies gasten una mitjana de 1.000 euros més que la resta de mesos de l'any. Més enllà de les tradicions, Nadal és una època d'excessos fatals per a les butxaques i per als estómacs. Però també hi ha opcions per viure un Nadal de manera sostenible... Vols saber-ne més?

[Nadal sostenible - JoveCat]

CONCURS CARTELLS.
Juny 2013. Guanyadora: Janina Alsina, Escola Nostra Llar.

CONCURS ESLOGANS.
Juny 2013. Guanyadora: Laura Zulet, Escola J.Blume.

ACTE 10È ANIVERSARI. 7 Novembre 2013.

REVISTA DIGITAL 10È ANIVERSARI.
Propera reunió - 15 gener 2014.

EXPOSICIO A21E.
Abril 2014.

INTERCANVI EXPERIÈNCIES.
Abril 2014.


AGENDA


13.12. Marketplace ambiental [Sant Cugat] +
20.12 Termini per sol.licitud Prelaboral 2014 .

© 2012 Ajuntament de Sabadell | Condicions d'ús | Copyright | Política de privacitat