Portada

  • Contacte

Ajuntament de Sabadell

Viure a Sabadell

Agenda 21

Agenda 21 Escolar de Sabadell Informa

Si no pots visualitzar de forma òptima la informació, clica aquí

Número 28. Novembre de 2013.

'10 anys educant per la sostenibilitat de Sabadell' - l'Agenda 21 Escolar celebra el seu aniversari el dia 7 de novembre.

L'acte constarà de la benvinguda institucional, passi de video amb fotografies històriques, una taula-rodona informal amb persones participants del procés de configuració del programa, una conferència a càrrec de Teresa Franquesa, referent de l'educació ambiental a Catalunya, cloenda i foto final de grup. Serà el proper 7 de novembre, a les 6 de la tarda, a l'Auditori de la Biblioteca Vapor Badia. Confirmar assistència, aforament limitat.

[Programa Acte 10è aniversari]

S'aprova la convocatòria d'ajuts en espècie pels centres adherits al 50/50 - estalvi energètic compartit.

El programa municipal d'estalvi energètic als centres educatius 50/50 convoca ajuts en espècie per un valor de 1.800 euros. Poden sol.licitar-ho els centres públics adherits al programa que hagin efectuat un projecte d'estalvi durant el curs 2011-2012. El termini de sol.licituds finalitza el proper 28 de novembre de 2013.

[Accés a tràmit]
[Convocatòria ajuts 50/50]

Arrenca la revista digital "10è aniversari d'Agenda 21 Escolar" al CRP.


Amb motiu del 10è aniversari del programa, el CRP organitza un treball en xarxa entre els centres adherits per editar i publicar la revista digital "10è aniversari" d'Agenda 21 Escolar. El procés de creació serà similar al de la revista col.laborativa dels centres de Sabadell - La Ceba, on les escoles aporten la informació escrita i gràfica dels seus projectes durant el curs escolar.La primera reunió es planifica pel dia 11 de novembre, 17.30hores al CRP.

[Revista digital CRP]

Més llum amb menys energia - quina és la millor bombeta per cada espai?

La desaparició de les bombetes incandescents ha generat un allau de noves tecnologies en il.luminació, moltes d'elles sense la satisfacció de l'usuari final. Triar una bona bombeta pot ser un repte esgotador, si no t'has preparat amb informació prèvia. El projecte Premium Light ajuda en la selecció, fa tests amb bombetes LEDs, i ha editat una guia de compra.

[Premium Light - tria la bombeta adequada]

Balanç social - nova eina per avaluar i comunicar els nostres impactes positius.

Des del 2008 la Xarxa d’Economia Solidària (XES) promou que les organitzacions d’aquest sector confeccionin anualment el seu balanç social complementari al balanç comptable. Per balanç social entenem un document on descrivim i mesurem les aportacions a la societat fetes per una organització al llarg d'un exercici. El balanç social avalua amb 46 d'indicadors sis àmbits: democràcia, igualtat, compromís ambiental, compromís social, qualitat laboral i qualitat professional.

[Engega el balanç social del teu centre educatiu]

CONCURS CARTELLS.
Juny 2013.

CONCURS ESLOGANS.
Juny 2013.

ACTE 10È ANIVERSARI. 7 Novembre 2013.

REVISTA DIGITAL 10È ANIVERSARI.
Octubre13- Juny 14.

EXPOSICIO A21E.
Abril 2014.

INTERCANVI EXPERIÈNCIES.
Abril 2014.


AGENDA


01-10.11. Festival Internacional Cinema Medi Ambient. +

07.11. Acte 10è aniversari. +

11.11. Reunió revista digital 10è aniversari (CRP).

21.11. Malbaratament alimentari. +

28.11. Límit sol.licitud ajuts 50/50.+

© 2012 Ajuntament de Sabadell | Condicions d'ús | Copyright | Política de privacitat