Portada

  • Contacte

Ajuntament de Sabadell

Viure a Sabadell

Agenda 21

Agenda 21 Escolar de Sabadell Informa

Si no pots visualitzar de forma òptima la informació, clica aquí

Número 24. Maig de 2013.

Es convoquen les subvencions per desenvolupar l'Agenda 21 Escolar pel curs 2013-2014 amb una dotació total de 10.000 euros.

L'Ajuntament de Sabadell ha convocat les subvencions per l'Agenda 21 Escolar del municipi pel curs 2013-2014. Amb una dotació global de 10.000 euros, s'estableixen dues sublínies de subvenció (medi urbà i hort escolar), amb 5.000 euros cadascuna. Es finançarà un màxim de 700 euros per projecte i un 80% del cost total. La data límit per presentar sol.licituds és el dia 28 de maig de 2013.
[Convocatòria] [Accés al tràmit]

Vols visitar l'horta municipal de Can Roqueta? Vine a la sessió de dinamització: Horts urbans i multiculturalitat". 8 de maig.

La quarta i última sessió de dinamització/intercanvi del curs versarà sobre els horts urbans. Serà en format de visita tècnica a l'horta municipal de Can Roqueta, on rebrem les explicacions de dues associacions de nouvinguts sobre com treballar la terra de diverses formes. Serà el proper 8 de maig, a les 17,30hores. S'habilitarà un transport en cotxes municipals (places limitades) amb reserva prèvia, des del c.Sant Pau,34, 17hores.
[Programa i accessos]

Alumnes de l'escola Floresta cuinen amb creativitat productes de la terra.


En el marc del projecte PEP (Pagès-Escola-Pagès) desenvolupat per la Fundació Indicis i l'Escola Superior de Disseny ESDi, 40 alumnes de l'escola Floresta han participat activament en dos tallers de cuina creativa, amb l'objectiu de que preparessin plats saludables i nutritius de forma divertida, amb productes de l'hort escolar. Prèviament es van introduir conceptes sobre creativitat i disseny culinari. i posteriorment es va proposar que elaboressin un menú format per quatre plats.

[Més informació]

Arriba la setena edició del Fem Dissabte! al riu Ripoll de Sabadell


L'activitat Fem Dissabte! és una neteja coordinada i col·lectiva de trams de riu a diversos municipis de Catalunya, organitzada per l'Associació Hàbitats (Projecte Rius) i en col·laboració de l'Ajuntament de Sabadell. El proper 8 de juny, a l'Horta de Can Roqueta s'organitza la trobada local del projecte per dur a terme la neteja d'un tram del riu, a partir de les 10 hores. T'animes?

[Més informació]

Setmana Bio - activitats amb l'objectiu de difondre la producció i alimentació ecològica.

Es crea la “Setmana Bio per l’alimentació ecològica” per tal d’agrupar totes aquelles actuacions amb l’objectiu comú de promocionar i donar a conèixer la producció i l’alimentació ecològiques, i difondre-les i promocionar-les sota un paraigües comú. La creació d'aquesta Setmana Bio s'emmarca dins del Programa de Foment de la Producció Agroalimentària Ecològica 2012-2014 de la Generalitat de Catalunya.

[Setmana Bio]

AGENDA


26.04-05.05. Setmana Bio. +

8.05 Horts Urbans. +


16.05. Conferència Ciutat futura, ciutat present. +

31.05. Fi termini concurs cartells Agenda 21 Escolar. +

21 GESTOS PEL PLANETA

[8] Passem un terç de la nostra vida al llit, sabem ?


No tots els llits són iguals, el millor material és la fusta, totalment renovable. Tot i així, cal tenir en compte que quan adquirim mobiliari de fusta, aquesta sigui certificada. Hem de buscar els logotips de FSC o PEFC....I per què no? Comprem mobles de segona mà!

Basat en: Generation Awake (Comissió Europea)

"Apps" verdes per dur una vida més sostenible.


Aquest article de Món Verd ens apropa al món de les aplicacions sostenibles disponibles a les botigues d'Apple i Android per dur a terme una vida més sostenible. Trobem eines molt diverses: compartir cotxe, calendari de gestió de l'hort urbà, càlcul de petjada de carboni, etc.

[Article Apps verdes]

El so i l'oïda - recurs pedagògic de sensibilització sobre qualitat acústica.

Amb motiu del Dia Internacional de Sensibilització vers el soroll (24 d'abril), us presentem aquest recurs educatiu. Es tracta d'un itinerari amb quatre elements que es poden treballar individualment amb l'alumnat d'educació primària. 1. Com es produeixen els sons? 2. Se senten sons a la Lluna? 3. Com detectem els sons? 4.Podem millorar el nivell de soroll de l'escola?

[Més informació]

© 2012 Ajuntament de Sabadell | Condicions d'ús | Copyright | Política de privacitat