Portada

  • Contacte

Ajuntament de Sabadell

Viure a Sabadell

Agenda 21

Agenda 21 Escolar de Sabadell Informa

Si no pots visualitzar de forma òptima la informació, clica aquí

Número 23. Abril de 2013.

Es convoca el concurs de cartells i eslògans del 10è aniversari de l'Agenda 21 Escolar de Sabadell - propostes fins el 31 de maig.

El curs 2013-14 esdevindrà el 10è aniversari del programa, i després de la primera reunió de la comissió específica, us fem arribar el programa inicial d'actes previstos commeratius. A curt termini, es convoquen dos concursos (cartells i eslògans) per dotar a l'aniversari de la potència comunicativa necessària.
[Programa actes 10è aniversari]
[Concurs cartells]
[Concurs eslògans] [Formulari eslògans]

Mestress class - Difon allò que saps explicar millor que ningú!

Si ets un docent que sap explicar molt bé un tema o que està orgullós d’una bona pràctica docent que ha desenvolupat sol o amb companys, pots compartir el teu coneixement i arribar a estudiants de tot l’àmbit lingüístic català, a altres companys professors de tots els nivells educatius i a totes les persones interessades en la formació al llarg de la vida.
[Més informació]

El consum de bosses de plàstic disminueix un 30% a Catalunya en dos anys.


El consum de bosses de plàstic d’un sol ús ha baixat un 30% a Catalunya en els dos últims anys a conseqüència de l’augment de la preocupació ciutadana pel medi ambient i de diverses estratègies comercials (oferir alternatives biodegradables o reutilitzables, no regalar bosses per sistema i cobrar a qui en vulgui). Les xifres són espectaculars, ja que el 2009 se’n van consumir 1.697 milions d’unitats, però el canvi és més que notable: els catalans van usar una mitjana anual de 227 bosses per càpita, davant de les 327 del 2007.
[Descarregar publicació]

Fes el soroll petit. Conte per millorar la qualitat acústica al teu entorn.

Amb l'objectiu de fomentar la coresponsabilitat ciutadana en la preservació i millora del nostre entorn vers el soroll, la Generalitat de Catalunya ha realitzat un nou material divulgatiu i formatiu adreçat a les escoles i als ciutadans en relació a bones pràctiques per minimitzar el soroll. El material inclou un llibre interactiu per a alumnat en el marc escolar, una auca per fer incidència en temes de veïnatge i un vídeo referent a la problemàtica del soroll i l’oci nocturn. A més, inclou un pòster específic per a cada un dels sectors.
[Conte interactiu]

Nacions Unides declara el 2013 l'Any Internacional de la Cooperació sobre l'Esfera de l'Aigua.

L'ONU va declarar 2013 Any Internacional de la Cooperació a l'Esfera de l'Aigua (resolució 65/154). Va tenir en compte el paper fonamental que pot tenir l'Any en l'enfortiment del diàleg i la cooperació en tots els aspectes relatius a un bé bàsic, i la important contribució que pot fer al Decenni Internacional per a l'Acció, «L'aigua, font de vida »(2005-2015).
[Web Any Aigua castellà]
[Web Any Aigua anglès]

AGENDA


8-9.04. Sabadell Smart Congress. +

24.04. Menys Soroll, Més Acústica. +

27.04. Menjadors ecològics a Biocultura. +

29.04. Trobada catalana Tinguem Cura del Planeta. +

21 GESTOS PEL PLANETA

[8] Et ve de gust esmorzar 140 litres d'aigua?


Esmorzem tè i café, però tots dos consumeixen molta aigua al seu procés productiu, subministre, transport, consum. Els proveïdors han desenvolupat sistemes més sostenibles: Aliança pels Boscos, Comerç Just, Certificació Utz...Compra productes amb aquestes etiquetes, i recorda la teva tassa individual pel centre, oficina o esdeveniment.
Basat en: Generation Awake (Comissió Europea)

© 2012 Ajuntament de Sabadell | Condicions d'ús | Copyright | Política de privacitat