Portada

  • Contacte

Ajuntament de Sabadell

Viure a Sabadell

Agenda 21

Agenda 21 Escolar de Sabadell Informa

Si no pots visualitzar de forma òptima la informació, clica aquí

Número 19. Desembre de 2012.

Disponibles a la xarxa les tres càpsules audiovisuals de la campanya Som Agenda 21 Escolar!

Titulades, “Treballem l'hort escolar”, “Gestionem l’aigua i l’energia”, i “Re-inventem els residus”, les càpsules recullen la curiositat, el descobriment, la cooperació, el respecte i la il·lusió dels veritables protagonistes, els nens i nenes de les escoles, i el professorat. Aquest material ha estat coproduït per l'ESDi i el programa A21Escolar, i està orientat a difondre bones pràctiques de sostenibilitat a l’àmbit educatiu.
[Video Hort] [Video Aigua i Energia] [Video residus]

Planificada pel 12 de desembre la sessió de dinamització sobre l'aigua: "Els costos de l'Aigua".

Amb l'ajuda de CASSA donarem un repàs a la gestió de l'aigua a nivell local i regional, avaluarem la fiscalitat ambiental existent sobre aquest recurs i plantejarem escenaris de futur.Lluís Fàbrega, director d'operacions d'Aigües de Sabadell coordinarà aquesta sessió el proper 12 de desembre a les 17,30hores al Casal Pere Quart, sala 5.
[Programa Sessió Aigua]

El Cosmocaixa ofereix activitats gratuïtes per les escoles adherides a la XESC.

L’Obra Social La Caixa ofereix una proposta de tres activitats al Cosmocaixa, gratuïtes per als centres de les diferents Agenda 21 Escolar i escoles adherides a la XESC, per aquest curs 2012-2013. S'ofereix la gratuïtat tant de l'activitat com de l'entrada al museu. aplicació web permet al participant fer un disseny per una bossa reutilitzable.
[Inscripció activitats]

"Los profes cuentan", concurs de relats curts per professorat amb il.lustracions de l'alumnat.


ECOEMBES, fundació encarregada de la gestió dels residus municipals convoca un concurs de relats curts, il.lustrats per alumnat. Cada cop que recicles ets un superheroi pel planeta... .la 2a edició del concurs literari plantejar narrar la història d'un superhéroe protector del Medi Ambient. El termini de participació és el 3 de febrer de 2013.
[Concurs Los Profes Cuentan]

Sabem el que comprem? Exposició sobre compra responsable a Sabadell.

Des del 3 de desembre fins el 10 de gener, l'exposició Sabem el que comprem?, produïda per Setem, serà al Vapor Llonch. L'exposició compta amb documentals, jocs interactius, on s'ofereix informació sobre la cadena de producció de diversos productes escanejant el seu codi QR.
[Sabem el que comprem?]

AGENDA


3.12-10.01. Exposició Setem. +

12.12 Sessió dinamització Aigua. +

13-14.12. 1r Congrés del 3r sector ambiental. +

21 GESTOS PEL PLANETA

[4] Tindrem Reis verds aquest Nadal?

Aquest Nadal rebrem i farem regals. Has pensat alguna vegada en el seu impacte ambiental? Podem reutilitzar paper d'embolicar, confeccionar les nostres targetes de felicitació....Per què no regalar un val per una botiga ecològica, o un curs per muntar un hort urbà? Els regals immaterials tenen més valor vivencial, personal i són tan verds com tu...T'apuntes?

Basat en: Generation Awake (Comissió Europea)

© 2012 Ajuntament de Sabadell | Condicions d'ús | Copyright | Política de privacitat