Portada

  • Contacte

Ajuntament de Sabadell

Viure a Sabadell

Agenda 21

Agenda 21 Escolar de Sabadell Informa

Si no pots visualitzar de forma òptima la informació, clica aquí

Número 17. Octubre de 2012.

L'acte de signatura de compromís amb l'Agenda 21 Escolar es programa pel dia 17 d'octubre.

La quarentena de centres adherits al programa d'Agenda 21 Escolar reafirmaran el compromís amb els principis de l'Agenda 21 Escolar el proper dia 17, a les 6 de la tarda a la Biblioteca Vapor Badia. Comptarem amb els representants de les institucions a més de la presentació de la campanya audiovisual "Som Agenda 21 Escolar!", a càrrec de l'ESDi.
[Programa Acte]

Quins serveis de suport disposa el programa d'A21E als centres participants?

El programa Agenda 21 Escolar posa a l'abast dels centres educatius línies de suport en: assessorament individualitzat, espais d'intercanvi, lliurament de materials, que completen l'ajut econòmic/subvenció. Més informació i detalls dels circuits de funcionament, etc al següent document.
[Suport als centres educatius]

Vols calcular la teva petjada de consum d'aigua?

Posem a la vostra disposició una eina per calcular la petjada aquàtica (consum d'aigua) individual. L'eina permet un càlcul senzill i també un càlcul més extés i detallat, en funció del ritme de consum, hàbits i tipus d'alimentació de cada persona. Ideal per introduir vocabulari en anglès a l'alumnat.
[Waterfootprint]

Places disponibles per les activitats de Medi Ambient del programa Ciutat i Escola.


Hi ha disponibilitat per activitats del programa Ciutat i Escola vinculades al medi natural sota la categoria de Desenvolupament Sostenible. Cal realitzar la inscripció a través del portal de Ciutat i Escola.

[Ciutat i Escola]

L'escola Floresta aprofundirà en les relacions Pagesia-Escola a través del projecte PEP de la F.Indicis.

El projecte Pagès-Escola-Pagès de la Fundació Indicis vol apropar el món de la pagesia local a l'alumnat de primària. Hi col.laborarà amb l'escola Floresta de Sabadell mitjançant l'ecodisseny d'un kit de cultiu, intercanvi i descoberta de la pagesia local i tallers de cuina creativa. Aquest projecte ha estat finançat per la Fundació Jaume Casademont.
[Fundació Indicis]

La Setmana de Prevenció de Residus incideix en la reflexió sobre el model de consum i la generació de residus.

Del 17 al 25 de novembre de 2012, arreu d'Europa es concentraran milers d'activitats per reforçar el concepte de la prevenció de residus, adreçades a públic escolar, ciutadania, sector comercial, professionals, etc. Has programat alguna acció específica en el sí del teu centre? Visita la web del projecte per captar idees, descarregar eines (comics, videos, jocs interactius,...)
[Setmana Prevenció Residus 2012]

AGENDA


4-6.10. 4t Congrés de la Bicicleta a Catalunya. ESADECREAPOLIS. +

5-7.10. Fira Ecoviure Manresa. +

7.10. Termini per sol.licitar ajut en espècie energia 50/50.+

17.10. Acte Signatura del Compromís A21Escolar. +

17-19.10. III Seminario Redes Escolares al CENEAM. +

21 GESTOS PEL PLANETA

[2] Sabies que el teu mòbil vell és un objecte molt valuós?

750 milios d'europeus renoven el seu mòbil cada 18 mesos, busquem la última tecnologia! Cap dispositiu té una taxa de renovació tan alta. És sostenible? Abans de renovar el teu mòbil, pensa si pots aguantar un any, mig any més, si no, dona'l o diposita'l en contenidors específics. El mòbil conté metalls preciosos que han ocasionat conflictes armats...N'has sentit a parlar del coltan?

Basat en: Generation Awake (Comissió Europea)

© 2012 Ajuntament de Sabadell | Condicions d'ús | Copyright | Política de privacitat