Portada

  • Contacte

Ajuntament de Sabadell

Viure a Sabadell

Agenda 21

Agenda 21 Escolar de Sabadell Informa

Si no pots visualitzar de forma òptima la informació, clica aquí.

Us fem arribar el catorzè número d'Agenda 21 Escolar Informa amb informacions, novetats, notícies, i aspectes d'interés al voltant de l'Educació per a la Sostenibilitat. Si voleu ser notícia, envieu-nos la informació necessària amb una imatge per correu electrònic.

S'actualitzen les bases de les subvencions per projectes d'Agenda 21 Escolar pel curs 2012-2013.

L'Ajuntament de Sabadell ha actualitzat les bases de subvencions per projectes d'Agenda 21 Escolar, amb lleugeres modificacions respecte anys anteriors, i es modifica el calendari de sol.licitud. La convocatòria de subvencions té prevista la seva publicació la 3a setmana del mes de maig. El període de sol.licituds serà de 30 dies a partir de la data de publicació.
[Més informació]

Sessió de dinamització d'Agenda 21 Escolar: ambientalització curricular i informació sobre subvencions 2012-2013.

Es programa la última sessió de dinamització d'Agenda 21 Escolar del curs actual el 16 de maig a les 17,30hores al Casal Pere Quart. Tindrem una presentació inicial del treball realitzat pel grup Complex de la UAB al respecte de l'ambientalització curricular i informarem sobre les novetats de les subvencions d'Agenda 21 Escolar pel curs 2012-2013.
[Programa sessió]

Presentació del nou recurs educatiu "Maleta de Comunicació" - 8 de maig.

Inclou materials per educar en valors crítics envers els mitjans i processos de comunicació i per desenvolupar les habilitats comunicatives de l'alumnat: documents i lectures per situar el marc conceptual; més de 40 propostes classificades segons nivell educatiu i l’àrea temàtica; exemples i experiències que poden servir de guia; activitats per ser realitzades fora del centre. La presentació serà el dia 8 de maig, a les 18h a la Secretaria Tècnica de l'A21E de Barcelona.
[Més informació]

Pesa la brossa - nova iniciativa de recerca compartida de l'ARC en matèria de recollida selectiva de residus. Vols participar?

És una recerca per obtenir dades objectives sobre la quantitat de residus produïts a les llars catalanes. Mitjançant la creació d'un panell de productors format per 300 llars, el projecte establirà la producció actual de brossa mitjançant el seguiment de famílies que representin tot l'univers de Catalunya.
[Web Pesa la Brossa]

Si la participació era la resposta, quina era la pregunta? Revista Educació i Sostenibilitat .

Amb el número 11, dedicat a la participació, la revista Educació i Sostenibilitat estrena plataforma digital; la podeu llegir en línia o descarregar-ne els documents en .pdf. Revista de referència en temes d'educació per a la sostenibilitat, EiS és una revista dirigida a professors, educadors i altres persones amb un interès en el paper de la educació en la transició cap a la sostenibilitat.
[Llegeix la revista]

Barcelona geolocalitza els horts urbans dels centres educatius.

L'Agenda 21 Escolar de Barcelona ha desenvolupat una eina informàtica que permet visualitzar el conjunt d'horts urbans dels centres educatius de la ciutat. Permet també cercar-los en base a diferents categories, i mostra la seva diversitat.
[Horts urbans a BCN]

Publicitat amb una volta de full.

Publicitat amb una volta de full més....Són diversos els casos de paròdies d'anuncis de les grans marques per denunciar la seva manca de compromís amb valors ètics. Exemples per treballar competències lingüístiques.

Ana i Mari Carme de l'escola Can Deu.


"“Ara els nens mengem més fruita
i verdures, també a casa!!!”"
[Entrevista complerta]

Festa del Parc Central 2012.


La festa del Parc Central, 6 de maig en horari de matí, ofereix l'escenari ideal per participar, aprendre, jugar, implicar-te, gaudir-ne de les energies renovables i l'eficiència energètica. Tots contribuïm amb energia, il.lusió i...molta diversió!

[Programa Festa Parc 2012]

© 2012 Ajuntament de Sabadell | Condicions d'ús | Copyright | Política de privacitat