Portada

  • Contacte

Ajuntament de Sabadell

Viure a Sabadell

Agenda 21

Agenda 21 Escolar de Sabadell Informa

Si no pots visualitzar de forma òptima la informació, clica aquí.

Us fem arribar l'onzè número d'Agenda 21 Escolar Informa amb informacions, novetats, notícies, i aspectes d'interés al voltant de l'Educació per a la Sostenibilitat. Si voleu ser notícia, envieu-nos la informació necessària amb una imatge per correu electrònic.

Fem dissabte celebra la 6a edició al riu Ripoll. 24 de març.

Dissabte 24 de març a partir de les 10 hores l'Associació Hàbitats realitzarà una activitat de neteja coordinada i col·lectiva de trams de riu dirigida a les famílies i ciutadans interessats.L'activitat es celebra a diversos municipis de Catalunya, està organitzada pel Projecte Rius en col·laboració de l'Ajuntament. El punt de trobada és a l'horta municipal de Can Roqueta.
[Fem Dissabte]

CO Eco - exposició de treballs de sostenibilitat d'alumnat de l'ESDi al Casal Pere Quart.

L'ESDi ha exposat peces audiovisuals realitzades per alumnat de l'escola des del 23 al 29 de febrer al Casal Pere Quart per promoure consciència en sostenibilitat. Destaquen l'enorme creativitat de les propostes i la interacció amb l'espectador. Les cinc peces emplacen, cadascuna i d'una manera particular, a la intervenció del visitant.
[Més informació]

No et mengis el món - joc de les diferències sobre el deute ecològic i la sobirania alimentària.

Mostra les diferències entre dos models agroalimentaris: l'actual, injust i insostenible, i el desitjable, el de la sobirania alimentària. Proposa 4 escenaris diferents (el camp, els agrocombustibles, la pesca, els supermercats) on, primer, cal "mirar i descobrir" les diferències que s'hi presenten i, després, "buscar les respostes".Per a professorat i pares i mares, hi ha informació complementària i una guia per a treballar a classe.
[Joc de les diferències]

Vullreciclar.cat - totes les respostes sobre la recollida selectiva de residus!

Nova web de l’Agència de Residus de Catalunya per facilitar-nos la tasca del reciclatge. Ens informa de forma dinàmica i amb suports audiovisuals dels contenidors, quins residus s'han de dipositar a cadascun dels contenidors, , escenaris escenaris de la vida quotidiana i de les diferents tipologies de residus generades.
[Vullreciclar.cat]

(X)perimenta. Curtmetratges que difonen experiments científics.

X(p)rimenta 2012 s'adreça a alumnes i professors de primària, secundària i cicles formatius que vulguin fer experiments científics interessants i que els filmin en vídeo. Els vídeos han de ser d'una durada de 3 minuts com a màxim, i han d'il·lustrar algun principi científic i tecnològic de forma clara, senzilla i amb rigor científic. Es concediran diversos premis i els millors vídeos s'incorporaran a la base de dades d'experiments científics de Recerca en Acció.El termini per inscriure's acaba el 30 de març de 2012.
[Més informació]

Ciència a l'escola - recursos per difondre el valor de les ciències.

"La ciència a l'escola" és un web europeu on trobareu una gran quantitat d'articles,experiències, recursos i idees per treballar les ciències. Tot i que la majori de textos
estan en anglès, voluntaris d'arreu d'Europa tradueixen constantment el seu contingut. Us animeu a tafanejar-hi?

[Web Ciència a l'escola]

Dades obertes.

Vols utilitzar dades públiques de la Generalitat per fer recerca? Complementar les classes? Dadesobertes.cat és portal de la Generalitat que difon les dades de caràcter públic susceptibles de ser reutilitzades per tercers.
dadesobertes.cat

Dolors Pelegrí, cuinera del menjador ecològic del Nostra Llar.


"El menjador ecològic necessita de molta comunicació, però és un repte possible"
[Entrevista complerta]

Xalest i ADENC fan reviure el Ripoll.


“Som Natura”, projecte pilot d'aprenentatge-servei dirigit a alumnat de 1r d'ESO ha treballat amb alumnat del Xalest tasques de neteja de deixalles de la llera, d’eliminació de males herbes i plantes invasores, de plantació i reg d'espècies autòctones.
[Escola Xalest] [ADENC]

© 2012 Ajuntament de Sabadell | Condicions d'ús | Copyright | Política de privacitat