Portada

  • Contacte

Ajuntament de Sabadell

Viure a Sabadell

Agenda 21

Agenda 21 Escolar de Sabadell Informa

Si no pots visualitzar de forma òptima la informació, clica aquí.

Us fem arribar el desè número d'Agenda 21 Escolar Informa amb informacions, novetats, notícies, i aspectes d'interés al voltant de l'Educació per a la Sostenibilitat. Si voleu ser notícia, envieu-nos la informació necessària amb una imatge per correu electrònic.

El Servei Prelaboral d'hort i jardineria continuarà el seu suport a les escoles d'A21E fins juliol de 2012.

Arran del tancament amb èxit de participació de la segona fase, el Servei Prelaboral d'Hort i Jardineria, tutoritzat per la Fundació Tres Turons, donarà suport en tasques de manteniment d'hort i jardineria a les escoles de Sabadell fins el juliol de 2012. Un total d'11 centres s'han beneficiat de la col.laboració fins ara a través del conveni amb Promoció Econòmica i Educació de l'Ajuntament de Sabadell.
[Web Fundació Tres Turons]

Sessió de dinamització A21E. Com donem a conéixer el que fem? Consells pràctics per un bon pla de comunicació. 7 de març.

Continuem el programa de sessions de dinamització i intercanvi del programa amb la quarta sessió, orientada a l'efectivitat de la comunicació que realitzem dels nostres projectes. El 7 de març, al Casal Pere Quart, es desevoluparà la sessió sobre eines bàsiques i consells pràctics sobre el pla de comunicació . La formació anirà a càrrec d'Ester Monchón, especialista de l'empresa TresDosUn. [Programa]

Programat el II Simposi de la XESC per la primavera del 2012, sota el lema "Escola i Territori".

L'activitat central del programa de la XESC del 2012 serà el II Simposi, que tindrà lloc a la primavera. Sota l'eix de treball "Escola i Territori", el Simposi és un espai d'intercanvi, reflexió i intercanvi d'experiències entre els més de 1.100 centres adherits a tota Catalunya.
S'activaran les inscripcions més endavant a través del web de la XESC.

L'Aventura d'Explorar - recursos pel treball de recerca de l'ESO de la Fundació Ersilia.

Es tracta d'un portal web, compta amb cinc espais temàtics: el consum d'aigua, el consum energètic, la mobilitat i l’alimentació i el soroll, enfocats a explorar qüestions que afecten la vida quotidiana, a on anem de nit?, amb quin mode de transport?, mengem bé?, la desnutrició creix o decreix al món? Cada apartat compta amb vincles relacionats, i un espai de recursos. L’alumnat que hi participi també comptarà amb un servei de consultoria.
[L'Aventura d'Explorar]

Mans Unides convoca el concurs de video "Clipmetrajes - Tu punto de vista puede cambiar el mundo"

Ets estudiant de secundària, batxillerat o FP? Estàs en grup o associació juvenil, club esportiu, associació cultural o similar? El teu centre, associació o grup està a Andalusia, Aragó, Castella-La Manxa, Castella i Lleó, Catalunya o Madrid? Participa amb els teus companys i companyes i passeu-ho genial rodant pel·lícules! A més, podeu guanyar molts premis per a tot el grup!
[Concurs clipmetrajes Mans Unides]

L'OCU presenta una calculadora d'estalvi energètic dels stand-by dels electrodomèstics.

El consum dels stand-by o mecanisme d'espera dels electrodomèstics pot ser superior en hores d'espera respecte a les hores de funcionament. L'OCU disposa d'una calculadora online, que permet identificar el consum de cada espai i disminuir la factura de l'electricitat. Indicant el tipus d'aparell es pot calcular la seva potència, el consum energètic (Kwh), el CO2 que produeix i la despesa en euros anual.
[Calculadora stand-by]

Muntatge de video digital...

Com dotar d'imatges audiovisuals els nostres projectes? Com muntar un video del projecte de forma fàcil i intuïtiva? Aquesta ressenya fa un repàs de diverses eines d'edició de video aptes pel món educatiu.
Munta el teu propi video del projecte!

Edgar i Joan, membres d'Ecosafa, comissió de sostenibilitat del Col.legi Sagrada Família.


"Som un grup de voluntaris que
intentem fer l'escola cada cop més sostenible..."
[Entrevista complerta]

El Parc Central compta amb una nova instal.lació de geotèrmia


Aquesta instal.lació s'incorpora al ventall de fonts d'energies renovables disponibles pel seu aprofitament curricular. S'aprofita la temperatura "constant" del subsòl per intercanviar calor mitjançant pous amb conductes d'aigua i poder climatitzar naus polivalents. L'estalvi energètic és del 45% del consum elèctric.
[Parc Central del Vallès]

© 2012 Ajuntament de Sabadell | Condicions d'ús | Copyright | Política de privacitat