Portada

  • Contacte

Ajuntament de Sabadell

Viure a Sabadell

Agenda 21

Agenda 21 Escolar de Sabadell Informa

Si no pots visualitzar de forma òptima la informació, clica aquí.

Us fem arribar el novè número d'Agenda 21 Escolar Informa amb informacions, novetats, notícies, i aspectes d'interés al voltant de l'Educació per a la Sostenibilitat. Si voleu ser notícia, envieu-nos la informació necessària amb una imatge per correu electrònic.

Sessió de dinamització Agenda21 "Webquest - proposta didàctica de recerca amb recursos d'Internet" 1 de febrer.

Seguint amb el calendari de sessions de dinamització en comunicació i sostenibilitat, us convidem a la sessió sobre WebQuest, una eina de recerca guiada, basada en internet, molt útil per la generació i treball basat en unitats didàctiques. La sessió tindrà lloc dimecres 1 de febrer a les 17,30hores al CRP.
[Programa sessió WebQuest]

L'escola Joan Maragall musicalitza el seu compromís amb l'A21 amb la cançó "Estimem la Terra".

Aquesta peça musical, creada per la mestra Mito Ninot, ha permès treballar de forma lúdica no només aspectes de la llengua sinó la integració cultural i el treball a l'hort escolar Dues guitarres, un oboè i més de 75 veus s'han acompassat mútuament per musicalitzar el compromís del centre amb l'Agenda 21 Escolar.
[Video, veure a partir de 4' 23"]

L'any 2012, declarat com l'Any Internacional de l'Energia Sostenible per les Nacions Unides.

Arrel a de la rellevància del preu i del consum energètic global, i de les seves conseqüències al respecte de la qualitat de vida humana a escala global i local, l'ONU ha declarat l'Any 2012 com l'Any Internacional de l'Energia Sostenible per a Tothom.

[Web Any Energia Sostenible]

L'SCEA publica la guia "Fora de Classe - criteris de qualitat per les activitats educatives.

Amb l'objectiu de definir i fomentar criteris de qualitat per a activitats d’educació ambiental i generar un espai de debat, la Societat Catalana d'Educació Ambiental ha publicat la guia didàctica Fora de Classe - guia de criteris de qualitat per a les activitats d’educació ambiental.És una eina gratuïta descarregable del web de l'SCEA.

[Web Fora de Classe]

Concurs de contes il.lustrats sobre el canvi climàtic

És un concurs de contes il·lustrats per a alumnes de 6è de primària organitzat per l'Obra Social de Caixa Catalunya i UNESCOCAT que us permetrà treballar el canvi climàtic d'una manera lúdica i participativa a través de la ciència, la literatura i l'art! Encoratja l'alumnat a parlar del canvi climàtic a partir de la seva pròpia experiència i del seu entorn més proper. S'ofereix material didàctic i assessorament personalitzat al professorat.
[Bases concurs]

L'Agència de Residus publica un recull d'activitats educatives en la prevenció i gestió de residus.

L'Agència de residus de Catalunya posa al vostre abast un recull d'activitats educatives que contemplen, entre d'altres, activitats a l'aula, tallers fora de l'aula, visites guiades, xerrades informatives, etc, amb la finalitat que sigui un instrument que permeti conèixer quines activitats d'educació ambiental en temàtica de residus s'estan desenvolupant arreu de Catalunya. Inclou un cercador per tipus d'activitat, cicle formatiu, municipi, etc.
[Web recull d'activitats educatives de residus]

Web professional pel projecte A21E de forma senzilla...

La pàgina Wix.com permet generar webs de projectes amb format professional a partir de plantilles de forma gratuïta.
Crea la web pel teu projecte d'A21E!

Antonio Aranda, conserge de l'escola Concòrdia.


"A les classes, s'hauria de parlar més de temes ambientals..."

[Entrevista complerta]


L'Escola Can Rull visualitza en un bloc el seu treball amb plantes i arbres fruiters. L'alumnat de P4 de dediquem una estona a l'observació de les plantes i arbres fruiters de l'hort. Des de setembre hem anat realitzant tasques diverses, primer de neteja del bancal, després control de les formigues, plantar enciams, sembrar pastanagues. Hem observat els arbres fruiters que hi tenim i hem descobert alguns insectes, papallones, marietes i altres.
[Bloc MiraToca]

© 2012 Ajuntament de Sabadell | Condicions d'ús | Copyright | Política de privacitat